22 jul 2007

Espais públics

Fa pudor el modus operandi dels partits polítics en l'època d'eleccions. L'aparició dels seus candidats pels espais públics amb somriures i abraçades i promeses i més promeses. Apareixen de la mà del seu seguici de ghouls, envoltats de gent que els aplaudeix i els admira com si fossen grans homes de la democràcia. La gent els embafa amb el seu apassionat "guanyarem", al qual ells responen amb entusiasme, amb l'ego que els fica més enllà dels valors humans, per a trobar-se en una espècie de núvol des del qual fer i desfer a plaer, perquè...:
"Per què enganyar-nos? Hòstia, som polítics, no? Nosaltres fem que això marxe."
S'omplin la boca de mentides, de promeses que mai no compliran, d'un fals interés per "el ciutadà" del carrer i creen un circ de miratges i projectes que una vegada hagen aconseguit el seu objectiu, arribar a l'Ajuntament, oblidaran, i amb el temps aconseguiran que els obliden.
Omplin les oïdes de la massa i els parlen de progrés, de treball, de benestar, de seguretat. La massa es deixa, els escolta i se sent millor. Dipositen el seu vot en una urna. I si perden, perquè els dolents són els qui han guanyat; i si guanyen és perquè els d'abans ho van deixar tot molt malament o perquè no els deixen fer res.
A nivell local és pitjor encara, perquè els coneixes del barri, del poble, i saps de tots els seus affairs. I els veus com controlen i com manipulen, els veus al mercat, donant colps a l'esquena dels avis i donant besos als xiquets.
Maleïts, que no us empassareu mai les dents i us mossegaran el fetge? No volem les vostres mentides. La corrupció que porteu arriba a fer pudent tot allò que toqueu, com els paràsits que sou, no sou capaços ni de fer allò per al que us heu proposat.

El Centre Juvenil del carrer Major, és un altre exemple de la seua inutilitat.
El van inaugurar per a les eleccions, però encara no té instal·lació de llum ni telèfon. La manca de resursos mínims fa vergonya, per tal de ficar-lo al seu cartell electoral com que estava acabat, i ara que ja han passat els exàmens, no hi ha gens de pressa.
Els espais públics no tenen mai dates per a les activitats juvenils, però si que en tenen per al valetudo i els esports com ara el futbol. Els joves de Mislata només disposen d'un centre oficial ridícul al carrer del Túria, el qual tanca a les 21h entre setmana, els diumenges i a l'estiu. Tot just quan se suposa que els joves tenen temps fora de l'escola o dels treballs.
No hi ha cap alternativa institucional, o sí, la droga que ofega els nostres barris i els ompli de misèria i de dolor.
I ara vénen els de l'oposició i diuen que l'espai no compleix els mínims d'accessibilitat i que no té llum. Però, per a què volem llum en un espai de la burocràcia, on s'ha de tancar a les 21 h? Per a un espai que no estarà obert quan el necessitem, sinó quan siga horari d'oficines...
Per a què volem els vostres espais de merda que només serveixen per a omplir-vos la boca amb allò que feu per als joves? Que no és sinó netejar-vos la cara d'allò que feu amb el conjunt del poble...
Convertiu Mislata en un pou pestilent, de fem, d'asfalt i ciment. Després parlaran de violència i vandalisme. Però, què tindràn els nostres germans petits al carrer? Cotxes, policia i espais públics tancats perquè els joves no puguen unir-se i fer-los fora d'una puntada al cul.

I ara els progres diuen...

20 jul 2007

A la butxaca

Com si no cobraren prou, els regidors de l'Ajuntament s'han tornat a apujar el sou, i han demostrat la seua cara dura una altra vegada. Mentre els salaris obrers continuen sent els d'abans de l'arribada de l'euro, i el seu nivell adquisitiu és ridícul, aquests lladres del Consistori es fiquen a la butxaca entre 35 i 55 mil euros l'any.
Pobres regidors, el ritme de treball asfixiants dels quals els obliga a haver d'apujar-se els sous. Com si no en tingueren prou amb tots els sobres que reben dels destructors d'un poble assolat per la reurbanització: bancs, caixes, constructores, immobiliàries, propietaris de sòls... Tots gaudeixen del boom de la rajola a Mislata. I hi han convertit així en asfalt tot el que ens envolta. Encara recordem l'horta, els camps on jugàvem de petits, els parcs de veritat i no les places en les quals no es pot ni jugar a pilota, les muntanyes a l'horitzó i les séquies netes. Tot això avui són records per a molts de nosaltres, i diners a les butxaques per als polítics progres de merda, que tot omplint-se la boca amb paraules buides enlluernen el ramat de borrecs que els vota en cada cerimònia democràtica i diposita la seua desil·lusió i el seu coratge a l'espera que qui hi arribe furte menys que el que se'n va.
I què podem dir de l'oposició? Oposició!? Solament són l'altra cara de la mateixa moneda que, a canvi d'unes monedes, es venen com Judes. Al cap i a la fi, com va dir el de Cartagena: "Yo estoy en política para hacerme rico".
Colla de lladres i furtapolls, s'aprofiten del nostre treball i s'enriqueixen, i damunt ens envien els gossos. Què hi hem de dir? Si és la norma, i vosaltres els doneu suport amb els vostres vots.

13 jul 2007

Concert per l'Autogestió

El dijous 19 de Juliol al CSO L´horta des de les 21:30.
els beneficis per a la autogestió dels grups i per a sacar diners per a projectes antagonistes.
toquen:

- La madre de norman beich (onda siniestra)
- Los hijos del butanero (after punk)
- ovulo punk (punk hc)

+ rock & roll "hasta que el cuerpo aguante "
per 2 miserables euros.

10 jul 2007

6 jul 2007

Concert a Alcàsser

CONCERT PER L'AUTODEFENSA COL·LECTIVA
DISSABTE 7 DE JULIOL 22h. AL POLIESPORTIU D'ALCÀSSER



Timonet Fest cso Molinar (Alcoi)


El dissabte 13 i 14 tindra lloc al cso El Molinar el TIMONET FEST, ací esta la programació, esperem que siga del vostre gust, jejeje
Salut i alegria !!

3 jul 2007