26 jun 2008

Vaga de maquinistes en plena Fórmula 1.

Els maquinistes de Metre de València convoquen dies de vaga coincidint amb la bogeria de les competicions de la fórmula 1 i 3 en la ciutat.

La premsa afí al règim
es porta les mans al cap i la condemna com atroç.

Si bé és cert que el col·lectiu de maquinistes de Metre de València ha convertit les vagues en una constant al mes de falles i posteriors des de temps immemorial, quasi una tradició, aquesta vegada han convocat 8 aturades per al mes de juliol i 9 per a agost. Aquest últim mes, seran quasi totals el cap de setmana del Gran Premi.

A pesar que la vaga és una institució ja en el servei de metro València, els ciutadans desconeixem la seua causa i suposem que es deu a la petició d'un augment de sou i la reducció d'hores i torns treballats. Després d'indagar en internet, solament hem pogut localitzar una pàgina que parle sobre les reivindicacions dels maquinistes de SIF (Sindicat Independent Ferroviari), fent al·lusió que són merament econòmiques, encara que, clar, ens referim a la web de l'empresa, pel que aquest article no és molt fiable, punxa ací per a llegir-lo.

Per descomptat acollim amb bona cara qualsevol vaga, acció o accident que pose en escac la celebració d'una altra de les atraccions de circ de la capital del Túria, i pose en perill el bon funcionament de la màquina propagandística del PP a València. Esperem que es convertisca en una vaga salvatge que bloquege el transport públic i en aquestes dates especialment. Suposem que seria molt demanar que convertiren els vagons de metre en tests gegants per a plantes, o no?.

No hay comentarios:

Publicar un comentario